Verhuizen wordt kinderspel met Kodibox

Ontdek hoe handig onze verhuisdozen zijn

Plannen, sorteren, opruimen, kuisen, inpakken, dragen, sleuren, … laten we eerlijk zijn, verhuizen is geen pretje. Met Kodibox verhuisdozen maak je het in ieder geval een stuk makkelijker. Geen tijdverlies in ellenlange files, je hoeft geen uren kartonnen dozen in elkaar te plooien en niet te sukkelen met plakband. Inpakken en klaar!

verhuizen-wordt-kinderspel

Hoe werkt Kodibox?

1. We leveren je Kodibox verhuisdozen bij jou thuis

Je hoeft niet langer in de file te staan en je auto vol te proppen met dozen, Kodibox levert je verhuisdozen aan huis.
 

2. Inpakken en verhuizen in een handomdraai

Sneller, makkelijker en steviger dan karton! Gedaan met het in elkaar plooien van kartonnen dozen en geen gesukkel meer met tape die overal behalve aan je dozen blijft plakken. Met de ruime Kodibox verhuisdozen begin je onmiddellijk met pakken, je sluit het deksel en klaar!

Ook het verhuizen zelf gaat veel vlotter. Kodibox dozen zijn perfect stapelbaar, beschermen je waardevolle spullen, zijn waterdicht en hebben ergonomische handgrepen. En dankzij de meegeleverde rolplanken verhuis je in geen tijd je hele hebben en houden.
 

3. We komen de verhuisdozen ophalen op je nieuw adres

Zodra je verhuisd bent en alles hebt uitgepakt komen we de Kodibox verhuisdozen weer ophalen op je nieuwe plek. Dit betekent dat je tijd hebt om volop te genieten van je nieuwe thuis, zonder kartonnen dozen uit elkaar te moeten halen of uit te zoeken waar je met je oude dozen naartoe moet.
 

Drie super voordelige packs

Kodibox verhuisdozen en verhuisdollies zijn samen verkrijgbaar in 3 super voordelige verhuispakketten.