Veelgestelde vragen

Alles wat je wil weten over je verhuis met Kodibox

Wordt mijn bestelling telefonisch bevestigd door Kodibox?

Op het moment van je aanvraag wordt je bestelling bevestigd per email. De dag voor de levering ontvang je ook een sms met een concreet tijdstip van levering. Aarzel niet om ons te contacteren indien je in de tussentijd nog vragen hebt.

Kan ik mijn verhuisdata aanpassen?

Natuurlijk! Wij streven ernaar zo flexibel mogelijk te zijn. Laat het ons weten indien je het tijdstip van levering of de huurtermijn wil veranderen.

Is het leveren en het terug ophalen van de verhuisdozen inbegrepen in de prijs?

Ja! De prijs omvat zowel de levering als het terug ophalen van de Kodibox verhuisdozen. Verspil dus geen tijd, energie en geld door zelf rond te rijden op zoek naar verhuisdozen.

Hoe snel kunnen de Kodibox verhuisdozen bij mij geleverd worden?

Tenzij het uitzonderlijk druk is kunnen de Kodibox verhuisdozen binnen de 24 uur bij je thuis geleverd worden. 

Kan ik zelf een leveringstijdstip bepalen?

Ja! Iedere weekdag kunnen we leveren tussen 8 uur ’s morgens en 8 uur ’s avonds. Op zaterdag van 8 uur tot 12 uur. En we houden in de mate van het mogelijke steeds rekening met je voorkeur. De dag voor de levering ontvang je een sms met een voorzien tijdstip van levering. Bovendien krijg je een half uur voor we toekomen een seintje om te laten weten dat we bijna aan je deur staan.

Moet ik aanwezig zijn op het moment van de levering en afhaling van de verhuisdozen?

Graag! We laten de dozen liever niet gewoon op de stoep achter. Maar we maken het je extra gemakkelijk door onze komst een half uurtje op voorhand per sms te bevestigen.

Wat als ik meer verhuisdozen nodig heb dan verwacht?

Dan kan je gewoon een nieuwe bestelling plaatsen op onze website of ons even bellen. We spreken dan ook een nieuwe ophaaldatum af, waarbij we al je dozen in één keer komen ophalen wanneer je klaar bent.

Mag ik de Kodibox verhuisdozen houden?

Dat kan altijd. Als je het handig vindt om na je verhuis enkele dozen te houden, dan kan je ze kopen aan 25 euro per stuk.