Reviews

Kodibox ervaringen van klanten

 

Handig van begin tot het einde. Verhuizen ging nog nooit zo vlot. Zowel het inpakken, het laden en lossen en het uitpakken ging veel sneller dan met kartonnen dozen. Van zodra we klaar waren met uitpakken kwamen ze de dozen weer ophalen: geen ritje naar het containerpark, en geen garage vol karton. Top!

Vincent M, Gent

Kodibox verhuisdozen maken je verhuis echt gemakkelijker. Aan huis geleverd, geen plak- en plooiwerk. Voor je het weet is je hele inboedel ingepakt en verhuisd!

Aurelie D, Brussel

Zoek je verhuisdozen? Dan zit je goed bij Kodibox. Ze leveren van die oerstevige, ruime plastic dozen, met een handig deksel dat aan de doos vastzit. En met die meegeleverde wieletjes ging onze verhuis echt super vlot.

An D, Gent

Wat een verschil met kartonnen dozen! Geen tijdverlies in de file om je dozen te gaan halen, je hoeft geen uren dozen in elkaar te plooien en niet te sukkelen met plakband. Inpakken en klaar!

Lorenzo B, Nevele

Great moving experience !!! Hebben vandaag ons kantoor verhuisd na een renovatie. Dankzij de Kodibox verhuisdozen was de klus geklaard op een halve dag, zonder rugpijn, en zonder frustraties. Een enkel ritje met de vrachtwagen was ook al genoeg omdat alles perfect op mekaar past. Onze eerste verhuis heeft ons dubbel zoveel tijd en geld gekost, en massa's frustraties. Top service met levering aan huis binnen de 24u, en ophaling van de lege dozen op onze nieuwe plek. Simple but terrific concept! Nooit meer kartonnen dozen voor mij!

Ilse V, Latem